Bli med som
frivillig
Bli med som
lag + forening
Bli med som
næringsliv
Helg på en onsdag på Nannestadfestivalen 2022 / Musikere og instumenter

Helg på en onsdag

Dato
8
. juni
Dato
. juni
Dato
8
.–
19
. juni
Dato
.–
. juni
Tidspunkt
18:00
0:00
Sted 
Festivalteltet, Trekanten
Aldersgrense
Pris
100,- under 18 / 200,- over 18 + avgifter
Arrangør
Nannestadfestivalen

Onsdag 8. juni er første konsertkveld på årets Nannestadfestival! Vi åpner som seg hør og bør med en lokal musikalsk variert kveld.

Artist Moon

Artist Moon åpner årets konsertrekke. Anemone Øistad Halvorsen er kjent som “Artist Moon” i trance-miljøet, og er en av få kvinner i Norge som driver med denne sjangeren. 

Artist Moon på Facebook

Helene Rasmussen Trio

Helene er en lovende ung vokalist, og den som synger på festivalens musikkvideo Don’t worry, be happy. Denne kvelden har hun med seg Oscar Varne på cajon, Ruben Lindholm på gitar og Frank Tommy Ørtoft Kristiansen på bass.

B NORDNES QUARTET

Vi liker å vise fram gode, lokale band på Nannestadfestivalen! BNQ (B Nordnes Quartet) gir oss et forrykende show med pop- og rockklassikere på løpende bånd.

B Nordnes Quartet på Facebook

GREVENS SAGBRUK

Grevens sagbruk er bluegrass-band med sans for gamle, amerikanske låter om hjemmebrent og enkel kjærlighet. Med stødige fjellrytmer og godt humør holdes denne gamle folketradisjonen levende.

Grevens sagbruk på Facebook

Det blir øl- og matservering, og vi møtes helt uten Covid-restriksjoner. Garantert god stemning!

English

Wednesday Week end!

Join us and a selection of local artists for an evening of good mood and good music, featuring bluegrass-band Grevens sagbruk, local pop-/rockband B Nordnes Quartet and a selection of other local talents.

Festivalteltet, Trekanten