Bli med som
frivillig
Bli med som
lag + forening
Bli med som
næringsliv

Møt hele bygda!

Nannestadfestivalen gir lokalt næringsliv muligheten til å bidra i lokalsamfunnet og samtidig få verdifull eksponering, enten som sponsor/samarbeidspartner eller med stand.

Nannestadfestivalen samler vanligvis
rundt 10 000 mennesker i Nannestad sentrum.

Vi planlegger også i 2022 mange arrangementer gjennom festivaluka,
et oppgradert festivalområde i sentrum og et større, trykt program
som deles ut til samtlige husstander i Nannestad.
Dette gir mange spennende muligheter
for samarbeid og profilering.

Hva kan dere bidra med?

Sponsor

Som sponsor bidrar dere med et pengebeløp til drift av festivalen, og får profilering og godvilje tilbake.

Motytelser avhenger av bidraget, men noen eksempler er logo på nettside og plakater, banner på festivalområdet, en toast-type i festivalkafeen oppkalt etter dere, omtale i sosiale medier eller annonse i programmet som distribueres til samtlige husstander i Nannestad.

For mer informasjon om sponsorpakker og muligheter, kontakt oss på post@nannestadfestivalen.no for å avtale en prat om hva vi og dere kan bidra med.

Stand

En stand på Nannestadfestivalen gir mange muligheter, f.eks. til å rekruttere, møte samarbeidspartnere, avtale kundemøter, gjøre direktesalg fra stand og å drive omdømmebygging lokalt.
Standgata er åpen kl 12-16 både 11. og 12. juni.

Priser

Standplass:
3 x 3 m: kr 1500,-
3 x 6 m: kr 2 500,-
3 x 9 m: kr 4 000,-.
Strøm kommer i tillegg.
10 A: kr 250,- 16 A: kr 500,- 32 A: kr 1 000,-

Kontakt oss på post@nannestadfestivalen.no for påmelding og fullt utstillerreglement.

Er du småskalaprodusent av mat eller håndverk? Da får du lavere priser, og vi er spesielt interessert i å ha deg med! Ta kontakt for mer informasjon.

Samarbeidspartner

Samarbeidspartnere bidrar enten med varer eller tjenester festivalen trenger eller gir oss et pengebidrag til å kjøpe ting vi trenger, primært til festivalområdet i sentrum.

Som samarbeidspartner får dere profilering på festivalområdet og i sosiale medier direkte knyttet til varen/tjenesten dere velger å bidra til, og selvfølgelig vår evige takknemlighet.

Konkrete behov for festivalen i 2022 er foreløpig ikke klart, men ta gjerne kontakt på post@nannestadfestivalen.no og avtal en prat om hva dere ønsker å bidra med og hva vi kan gi tilbake!