Bli med som
frivillig
Bli med som
lag + forening
Bli med som
næringsliv

Personvern

Når du besøker vår nettside, samles det inn opplysninger om deg på www.nannestadfestivalen.no. Dette gjøres ved bruk av informasjonskapsler, såkalte cookies. Informasjonskapsler er små tekstfiler som lagres på datamaskinen din når du besøker en nettside. Lagring og behandling av opplysninger som samles inn ved bruk av slike informasjonskapsler er bare tillatt dersom brukeren har blitt informert om og har gitt samtykke til behandlingen.

Nannestadfestivalen samler inn data ved bruk av informasjonskapsler for analyseformål, herunder for å måle trafikk og bruk av vår nettside. Denne informasjonen bruker vi blant annet for å gjøre vår nettside så brukervennlig og velfungerende som mulig.

Du kan selv administrere bruk av informasjonskapsler
Ønsker du ikke at nettleseren din skal utlevere informasjon om ditt besøk på www.nannestadfestivalen.no, kan du endre innstillingene i nettleseren din. Vær oppmerksom på at nettstedet ikke vil fungere optimalt dersom du ikke aksepterer informasjonskapsler. Nedenfor følger en beskrivelse av hvilke informasjonskapsler vi bruker.

Sesjonsavhenginge informasjonskapsler
Sesjonsavhengige informasjonskapsler gir oss mulighet til å identifisere nettleseren din. Disse informasjonskapslene slettes umiddelbart når du lukker nettleseren.

Faste informasjonskapsler
Vi bruker faste informasjonskapsler for å forbedre ytelsen til nettsiden vår og gjøre den raskere. Disse informasjonskapslene brukes blant annet til å hente informasjon om autentisering, samt andre preferanser og valg.

Hvilke opplysninger vi samler inn ved bruk av informasjonskapsler
Nannestadfestivalen samler inn og behandler IP-adresser, samt besøkendes adferd på nettsiden ved bruk av informasjonskapsler.

Informasjonskapsler fra tredjepart
Nannestadfestivalen bruker noen integrasjoner fra tredjeparter, som henter informasjon om deg som bruker. Disse integrasjonene brukes for å analysere trafikk og brukermønster på våre nettsider, samt i markedsføring. Denne informasjonen selges ikke videre, og brukes kun internt i Nannestadfestivalens styre for analyseformål.

Vi bruker følgende tredjeparter:
Facebook, et sosialt medium hvor Nannestadfestivalen deler bilder, hendelser og aktiviter. Du kan lese mer om hvordan Facebook benytter og behandler din personlige informasjon her.

Instagram, en bildedelingsplattform hvor Nannestadfestivalen deler sine aktiviteter. Du kan lese mer om hvordan Instagram benytter og behandler din personlige informasjon her.

Hvem benytter disse opplysningene
Opplysningene som samles inn via informasjonskapsler på www.nannestadfestivalen.no, vil kun benyttes internt i styret. Opplysningene vil ikke videreføres til tredjeparter utover det som er spesifisert ovenfor.

E-post og innsendte skjema
Når du kommuniserer med oss via e-post sendt via nettsiden, vil kontaktopplysninger lagres og behandles internt for å kommunisere med deg gjeldende din henvendelse. Vi innhenter kun informasjon som er relevant for å serve deg og opprettholde god kommunikasjon. Vi benytter ikke informasjonen til å sende ut nyhetsbrev eller reklame på e-post eller SMS.

For markedskommunikasjon med brukere som er interessert i våre aktiviteter og eventuelle tilbud og kampanjer, benytter vi Facebook og Instagram. Vi annonserer også på Instagram og Facebook.

Din rett til å kreve innsyn, retting, sletting og begrensning
Du har til enhver tid rett til innsyn i de opplysninger som er registrert om deg og kan kreve retting, sletting (inkludert retten til å bli glemt) og rett til begrensning av behandlingen i samsvar med gjeldende personvernlovgivning. Dersom du ønsker å igangsette de foregående tiltak, kan kontakte oss på e-post.

Kontakt
Nannestadfestivalen
post@nannestadfestivalen.no