Bli med som
frivillig
Bli med som
lag + forening
Bli med som
næringsliv

Praktisk informasjon

Hoveddelen av programmet foregår i Midtbygda,Nannestad sentrum, og årets festivalområde finner du i tilknytning til Nannestad bygdemuseum, mellom Ekervegen og Teiealleen.

I tillegg er arrangementer på flere arenaer rundt om i bygda.

+ Parkering

Parkering i Nannestad sentrum er gratis. Det er imidlertid begrenset med parkeringsplasser, spesielt på dagtid, så vi oppfordrer til samkjøring. Bruk helst annet fremkomstmiddel, eller parker hos noen du kjenner i nærområdet. Bussholdeplassen Nannestad torg ligger rett ved festivalområdet.

+ Billetter

Billetter til Nannestadfestivalens kveldsarrangementer på Trekanten finner du på hoopla.
Noen av arrangementene er gratis for de under 18, men disse må også bestille billett gjennom Hoopla. Kontaktinformasjon registreres også i inngangen av smittesporingshensyn.  

+ Tilgjengelighet

Vi er behjelpelige med adgang på alle arrangementer, med dessverre er det ikke like godt tilrettelagt for folk med funksjonsvariasjoner på alle arenaer. Vi ønsker alle velkommen, så ta gjerne kontakt på post@nannestadfestivalen.no så vi kan planlegge eventuell assistanse.

Trekanten, festivalområdet i sentrum, har kjønnsnøytrale toalettfasiliteter, og alle arenaer har toaletter tilrettelagt for rullestolbrukere.  Nannestadfestivalen aksepterer ledsagerbevis. Kun de som har ledsagerbevis fra kommunen kan ha med seg ledsager. Ledsager kommer inn gratis med gyldig ledsagerbevis og legitimasjon. Bruker kjøper billett på vanlig måte.

+ Smittevern

Nannestadfestivalen arrangeres i henhold til de smittevernsregler som til enhver tid gjelder. Det betyr at det kan komme endringer på kort varsel.

Festivalen gjør sitt for å sikre avstand og god hygiene, men vi er avhengige at du som publikum hjelper til. Vis hensyn – hold deg hjemme om du er syk, vask hender, bruk håndsprit og hold avstand (selv om det er veldig hyggelig å treffe gamle venner)!

Noen av våre tiltak for å sikre godt smittevern: 
- Stort uteområde på Trekanten, god avstand
- Kun 100 besøkende av gangen, også på konsertene
- Registrering av alle frivillige og gjester inn/ut på Trekanten
- Frivillige bruker munnbind når avstand ikke kan opprettholdes
- Bord og stoler rengjøres før nye gjester
- Bordbestilling og kontaktløs betaling
- Egen smittevernansvarlig på området til en hver tid
- Ekstra mange toaletter som rengjøres jevnlig

Smittevernhensyn og -regler gjør også at vi må be dere om å holde dere på tildelt plass. Alkohol skal ikke tas med bort fra bordet du sitter ved, og dansing må dessverre vente til neste år. I Nannestad kommune er det munnbindpåbud når avstand ikke kan opprettholdes, så vi ber dere om å bruke munnbind når dere ikke sitter ved bordet.

+ Aldersgrenser

Trekanten, festivalområdet i sentrum er åpent for alle.

Det er legitimasjonsplikt ved kjøp av alkoholholdig drikke.

På arrangementer andre steder kan det være ulik aldersgrense, se programmet for mer informasjon.

+ Mat og drikke

Det vil være salg av mat og drikke på Trekanten, meny finner du på AlreadyOrdered.

Mat og drikke bestilles og betales ved bordet, helst på vår nettløsning. For å bruke den kontaktløse bestillingsløsningen, må du kunne betale med vipps eller ha bank-ID. Det er mulig å bestille av servitør og betale med kort eller kontanter, men vi oppfordrer til å bruke nettløsningen.

På selve festivalområdet og under arrangementene er det ikke tillatt med medbrakt mat og drikke. Det er imidlertid godt med plen og også en del sitteplasser i sentrum, så ta gjerne en piknik!