Bli med som
frivillig
Bli med som
lag + forening
Bli med som
næringsliv

Praktisk informasjon

Hoveddelen av programmet foregår i Midtbygda, Nannestad sentrum, og festivalområdet Trekanten finner du i tilknytning til Nannestad bygdemuseum, mellom Ekervegen og Teiealleen.

I tillegg er arrangementer på flere arenaer rundt om i bygda.

+ Parkering

Parkering i Nannestad sentrum er gratis. Det er imidlertid svært begrenset med parkeringsplasser, spesielt på dagtid, så vi oppfordrer til samkjøring. Bruk helst annet fremkomstmiddel, eller parker hos noen du kjenner i nærområdet. Bussholdeplassen Nannestad torg ligger rett ved festivalområdet.

+ Billetter

Billetter til Nannestadfestivalens kveldsarrangementer på Trekanten vil du finne på hoopla.
Noen av arrangementene er gratis for de under 18, men disse må også bestille billett gjennom Hoopla.

+ Tilgjengelighet

Vi er behjelpelige med adgang på alle arrangementer, med dessverre er det ikke like godt tilrettelagt for folk med funksjonsvariasjoner på alle arenaer. Vi ønsker alle velkommen, så ta gjerne kontakt på post@nannestadfestivalen.no så vi kan planlegge eventuell assistanse.

Trekanten, festivalområdet i sentrum, har kjønnsnøytrale toalettfasiliteter, og alle arenaer har toaletter tilrettelagt for rullestolbrukere.  Nannestadfestivalen aksepterer ledsagerbevis. Kun de som har ledsagerbevis fra kommunen kan ha med seg ledsager. Ledsager kommer inn gratis med gyldig ledsagerbevis og legitimasjon. Bruker kjøper billett på vanlig måte.

+ Aldersgrenser

Trekanten, festivalområdet i sentrum, er åpent for alle.

Det er legitimasjonsplikt ved kjøp av alkoholholdig drikke.

På enkelte arrangementer kan det være ulik aldersgrense, se programmet for mer informasjon.

+ Mat og drikke

Det vil være salg av mat og drikke i teltet på Trekanten.

Mat og drikke kan bestilles og betales ved bordet, helst på vår nettløsning. For å bruke den kontaktløse bestillingsløsningen, må du kunne betale med vipps eller ha bank-ID. Det er mulig å bestille i baren eller av servitør og betale med kort eller kontanter, men vi oppfordrer til å bruke nettløsningen.

På selve festivalområdet og under arrangementene er det ikke tillatt med medbrakt mat og drikke. Det er imidlertid godt med plen og også en del sitteplasser i sentrum, så ta gjerne en piknik!