Bli med som
frivillig
Bli med som
lag + forening
Bli med som
næringsliv

Kontakt oss

Vi er her for å hjelpe deg og for å svare på dine spørsmål og andre henvendelser.
Men først vil vi bare forsikre oss om at du ikke har funnet svaret her på nettsiden først. Kanskje finner du svar på det du lurer på nedenfor?

+ Vanlige spørsmål

Hvor er festivalområdet?
– Hoveddelen av programmet foregår i Midtbygda, Nannestad sentrum, og festivalområdet Trekanten finner du i tilknytning til Nannestad bygdemuseum, mellom Ekervegen og Teiealleen. I tillegg er det arrangementer på flere arenaer rundt om i bygda. Klikk deg inn på aktuelt arrangement i programoversikten for å vite mer.

Kan jeg være med og hjelpe til under festivalen?
– Ja, så absolutt! Du kan melde deg som frivillig her, og hjelpe til med det du selv ønsker.

Kan vi være med og arrangere aktiviteter, konserter eller andre arrangement under festivalen?
– Ja, veldig gjerne! Festivalen foregår utover hele bygda i (nesten) en hel uke. Vi ønsker derfor lag, foreninger og andre velkommen til å arrangere hva som helst, hvor som helst! Les mer her.

Kan jeg ha en stand på markedsdagene?
– Absolutt! Som lag og forening kan du lese mer her, og melde deg på gjennom skjemaet nederst på siden. Ønsker du stand som bedrift kan du gå hit. Er du lokalmat- eller håndverksprodusent, finner du også mer informasjon på næringslivs-sidene.

Er lov å ta med mat på arrangementene?
– På selve festivalområdet og under arrangementene er det ikke tillatt med medbrakt mat og drikke. Mer om dette kan du lese her.

Er det aldersgrenser på de ulike arrangementene?
Festivalområdet og teltet på Trekanten er åpent for alle på dagtid. Det er legitimasjonsplikt ved kjøp av alkoholholdig drikke. 

På kveldsarrangementene er det ulik aldersgrense. Klikk deg inn på aktuelt arrangement i programoversikten, der vil du finne mer info.

Hvor man kan parkere?
– Nannestadfestivalen arrangeres på ulike steder i bygda, så det vil variere litt fra de ulike arrangementene. Parkering i Nannestad sentrum er gratis, men det er knapt med plasser. Du kan lese mer her eller klikke deg inn på aktuelt arrangement i programoversikten og lese der.

Trenger man billetter, og hvor kjøpes de?
– Les mer om billettsalg her, eller klikk deg inn på aktuelt arrangement i programoversikten.

Er det tilrettelagt for bruk av rullestol etc?
– Vi er behjelpelige med adgang på alle arrangementer, med dessverre er det ikke like godt tilrettelagt for folk med funksjonsvariasjoner på alle arenaer. Vi ønsker alle velkommen, så ta gjerne kontakt på post@nannestadfestivalen.no så vi kan planlegge eventuell assistanse.

Les mer om tilgjengelighet her.

Lurer du fortsatt på noe?

Bruk kontaktskjemaet under eller send en e-post til post@nannestadfestivalen.no, så svarer vi så raskt vi kan.

Ved å sende inn dette skjemaet samtykker du til at Nannestadfestivalen kan kontakte deg og lagre kontaktinformasjonen din.
Takk! Din henvendelse er mottatt, og du vil snart høre fra oss.
Oops! Something went wrong while submitting the form.